Het goedkoopste telefoon abonnement ?>

Het goedkoopste telefoon abonnement

Ik denk dat het wel veilig is om te zeggen dat je tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder een mobiele telefoon abonnement kunt. Men gebruikt zijn telefoon voor allerlei dingen tegelijkertijd.

Je checkt je e-mail berichten op je telefoon, bekijkt de statussen op social media en het zorgt ervoor dat je berichten kunt sturen naar andere mensen via chatdiensten. Het maakt het leven een stuk gemakkelijker als je internet op je telefoon hebt. Je kunt tegenwoordig navigeren met je telefoon, alles wat je maar wilt opzoeken via je telefoon en nog veel meer.

Niet teveel betalen

iphone voordelig sim onlyMaar wat nu als je zo min mogelijk wilt betalen? Dat willen we uiteindelijk allemaal natuurlijk. In dat geval zul je ervoor moeten zorgen dat je bijvoorbeeld aanbiedingen vergelijken gaat op het internet. De vele providers hebben vaak de leukste aanbiedingen voor je beschikbaar. Zo betaal je dus minder dan de reguliere kosten en houd geld in je zak zitten. Een mooie oplossing natuurlijk. Eigenlijk is de voordeligste keuze altijd een sim only abonnement, waar je dus enkel voor de bundel betaald. Tegenwoordig zijn eigenlijk alle providers overgestapt op dit model, wil je nog een toestel bij je abonnement, dan is dat ook mogelijk. Je zult er echter een aparte lening voor moeten afsluiten bij de provider. Die wil er zeker van zijn dat je het kunt betalen. Dit moet jij bewijzen aan de hand van loonstrooktjes etc.

Voor de lening moet je dus een flink bedrag per maand verdienen om goedgekeurd te worden. Veel jongeren die maar een bijbaantje hebben verdienen niet genoeg om de nieuwste modellen smartphones te financieren. Op zich een goede ontwikkeling natuurlijk, want als je maandelijks voor iets moet betalen wat je eigenlijk niet kunt betalen, dan zit er iets goed mis.

Je ziet dan ook steeds vaker dat jongeren een oudere telefoon in bezig hebben, of geld opzij hebben gezet en direct een los toestel in de winkel hebben aangeschaft. Dit is een goede en verstandige keuze om er dan niet iedere maand betaald moet worden voor een toestel dat je eigenlijk niet kunt betalen. Sommige jongeren kopen het toestel los in de winkel, of bijvoorbeeld als refurbished toestel. Dat is een soort tweedehands, maar dan met garantie, ook hebben de aanbieders het toestel helemaal nagelopen op defecten en is deze dus in feite weer als nieuw. Deze vorm zie je dan ook steeds meer terug in de winkel en wint enorm aan populariteit, voornamelijk bij toestellen van Apple.

Comments are closed.